[fibosearch]

Νωπό Κόκκινο Κρέας: Συσκευασίες με τεχνολογία MAP και Skin

Η σύγχρονη, πλέον, βιομηχανία επεξεργασίας και συσκευασίας του κρέατος και των κρεατοσκευασμάτων έχει σύμμαχο.

Η σωστή επεξεργασία – συσκευασία διασφαλίζει, τη μη αλλοίωση, και τη διατήρηση όλων των οργανοληπτικών ιδιοτήτων του επεξεργασμένου ή μη προϊόντος. Επίσης μηδενίζει τον κίνδυνο επιμόλυνσης του τρόφιμου, διατηρώντας το, έτσι, ασφαλές για κατανάλωση και χωρίς να χάσει ίχνος από τη διατροφική του αξία.

Το κρέας θεωρείται ευαλλοίωτο λόγω της περιεκτικότητας του σε νερό και πρωτεΐνες. Αυτά τα χαρακτηριστικά συμβάλλουν στην ανάπτυξη μικροβίων και υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται για τα υλικά συσκευασίας τους.

H G. Mondini Spa, πρωτοπόρος σε μηχανήματα συσκευασίας τροφίμων, συνθέτει νέες καινοτόμες λύσεις συσκευασίας, συμπεριλαμβανομένων των προηγμένων τεχνολογιών MAP (Τροποποιημένη Ατμόσφαιρα) και Skin.

 

Βέλτιστη Φρεσκάδα - Διάρκεια Ζωής - Κορυφαία Παρουσίαση

Αυτά τα συστήματα έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίζουν βέλτιστη φρεσκάδα, παράταση διάρκειας ζωής, μείωση σε υλικά συσκευασίας και κορυφαία παρουσίαση του προϊόντος στον κλάδο του νωπού κρέατος.

 

Στην PMS Hellas θα βρείτε περιέκτες αλλά και μηχανήματα συσκευασίας κρέατος και κρεατοσκευασμάτων, αλλά και αλλαντικών ή τυροκομικών προϊόντων , που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ασφαλούς επεξεργασίας και συσκευασίας.

Εμπιστευθείτε την εμπειρία 30 χρόνων της PMS Hellas και ανακαλύψτε τις ιδανικότερες λύσεις για τη μονάδα σας. Παρέχουμε πιστοποιήσεις και τεχνογνωσία που δε θα βρείτε αλλού, καθώς και άμεση τεχνική υποστήριξη για κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει.